Menu element Menu element
Moldova, Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1 of. 210

[email protected]

Căutați pe site
Chirie auto
auto chirie
Auto in chirie
Auto in chirie

our car your journey

selecteaza model

«Car4rent» - chirie-auto in Moldova

Mașina dvs este la reparații? Ați împrumutat-o tatălui, fratelui sau unui prieten, și aveți nevoie urgent de o mașină? Cautați un serviciu de chirie auto in Chisinau ieftin? Ați ajuns la adresa potrivită. Cu ajutorul companiei «Car4rent» puteți utiliza cu ușurință serviciul chirie auto in Chisinau. Un nivel ridicat de servicii de consultare și mașini în stare excelentă vă vor satisface orice cerință. Beneficiați de livrare gratuită a unei mașini in Chisinau, astfel încît serviciile de chirie auto în Moldova vor fi accesibile pentru orice șofer interesat . Aveți posibilitatea de a alege mașina potrivită nevoilor și dorințelor dvs. Indiferent dacă doriți să mergeți la un barbeque la aer curat în compania rudelor și prietenilor, plănuiți o vacanță sau aveți o întâlnire importantă, beneficiati de chirie auto in Chisinau, ieftin și convenabil pentru orice client.

Formarea preturilor la chirie-auto Chisinau, Moldova «Car4rent»

Specialiștii noștri au format o politică de prețuri, care se caracterizează printr-un cost profitabil și competitiv astfel încît accesibilitatea să devină primordială. Serviciile de chirie auto Chisinau sunt accesibile și la îndemînă pentru orice șofer cu ajutorul «Car4rent». Costul serviciului nostru de auto chirie in Chisinau depinde de clasa vehiculului selectat și de marca sa.

Datorită «Car4rent» puteți închiria mașini a următoarelor mărci în dependență de bugetul și necesitățile dvs:

«Car4rent» și-a creat o reputație în domeniu pentru abordarea sa individuală față de fiecare client. Specialiștii companiei urmăresc caracteristicile tehnice și funcționale ale tuturor vehiculelor prezentate pentru ca acestea să ajungă la client în stare impecabilă. Comandați acum servicii auto in chirie, Chisinau.

Chirie auto in Chisinau de la «Car4rent» avantaje:

  • ieftin;
  • calitativ;
  • confortabil;
  • sigur;
  • profitabil;

În fiecare zi specialiștii noștri își îmbunătățesc competențele și calitățile profesionale. Aceștea țin cont în permanență de toate dorințele și nevoile clienților, pentru a oferi un serviciu desăvîrșit de chirie auto in Chisinau și pentru toată Moldova. Puteți apela cu încredere. Consultanții noștri vă pot ajuta să găsiți cea mai optimală versiune pentru bugetul și preferințele dvs.

Puteți rezerva o mașină pe internet. Beneficiați de un serviciu auto chirie de înalt nivel. Lăsați o solicitare pe site, sunați la telefoanele specificate sau puteți veni direct la sediul companiei. Noi putem livra mașina oriunde aveți nevoie și alt avantaj considerabil este că o puteți returna în unul din punctele accesibile pentru dvs: Chisinau / Balti / Tiraspol / Soroca.

Dacă aveți nevoie de servicii auto in chirie Chisinau, contactați acum «Car4rent». Astfel bucurațivă de avantajele unei cooperări calitative și de o mașină în stare impecabilă accesibilă pentru oricine.