Menu element Menu element
Moldova, Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1 of. 210

[email protected]

Căutați pe site

Inchiriere Dacia Logan în Chișinau - comfort și economisire

Dacia Logan
40
EUR/zi
(0)
0 reviews
1 ~ 3 zi
40
4 ~ 7 zi
35
8 ~ 14 zi
27
15 ~ 21 zi
25
21 + zi
23
Preturile in EUR /zi
Depozit 100 EUR
rezerva
Manual
Transmisie
5
Pasageri
Motorină
Combustibil
2023
An
109
Forţele
Caracteristici suplimentare ok

În compania «Car 4 rent» veți găsi mereu orice mașină pentru gusturile dvs specifice. Repertuarul nostru va satisface orice șofer pasionat. Iar una din solicitările frecvente ale clienților este inchiriere Dacia Logan (2023 - anul producției) Specialiștii noștri regulat monitorizeaza toate caracteristicile automobilului: confortul, siguranta si condițiile tehnice. Oferim cele mai avantajoase condiții de arendă iar pentru inchiriere Dacia Logan in Chisinau, nu v-a trebui să plătiți pentru livrarea automobilului.

Dacia Logan – chirie avantajoasă

Modelul Dacia Logan a fost lansat pentru prima oară de compania franceză în 1990. Acum însă a ajuns la a treia generație, modificîndu-se design-ul și caracteristicile tehnice.

De altfel, se spune că Dacia Logan, a ”salvat” reputația companiei Renault care a ajuns în impas între anii 1980-1990. Astfel Renault Clio a devenit unul din cele mai vîndute modele Renault din Europa cît și în Asia.

Cu ajutorul «Car4rent» puteți obține inchiriere Dacia Logan in Chisinau, la prețuri accesibile pentru orice șofer. Dacia Logan – chirie avantajoasă.

Acum datorită «Car4rent», e posibil. Comandă acum Dacia Logan de la «Car4rent».

Dacia Logan

galerie

reviews

lasati comentariu
Nu sunt comentarii pentru aceasta masina! Puteti lasa primul comentariu pe site