Menu element Menu element
Moldova, Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1 of. 200
Căutați pe site

Inchiriere Renault Clio Estate în Chișinau - comfort și economisire

Renault Clio Estate
27
EUR/zi
(0)
0 reviews
1 ~ 3 zi
27
4 ~ 7 zi
25
8 ~ 14 zi
23
15 ~ 21 zi
19
21 + zi
16
Preturile in EUR /zi
Depozit 100 EUR
rezerva
Manual
Transmisie
5
Pasageri
Benzină
Combustibil
2015
An
Caracteristici suplimentare ok

În compania «Car 4 rent» veți găsi mereu orice mașină pentru gusturile dvs specifice. Repertuarul nostru va satisface orice șofer pasionat. Iar una din solicitările frecvente ale clienților este inchiriere Renault Clio Estate (2015 - anul producției) Specialiștii noștri regulat monitorizeaza toate caracteristicile automobilului: confortul, siguranta si condițiile tehnice. Oferim cele mai avantajoase condiții de arendă iar pentru inchiriere Renault Clio in Chisinau, nu v-a trebui să plătiți pentru livrarea automobilului.

Ranault Clio – chirie avantajoasă

Modelul Ranault Clio a fost lansat pentru prima oară de compania franceză în 1990. Acum însă a ajuns la a treia generație, modificîndu-se design-ul și caracteristicile tehnice.

De altfel, se spune că Renault Clio, a ”salvat” reputația companiei Renault care a ajuns în impas între anii 1980-1990. Astfel Renault Clio a devenit unul din cele mai vîndute modele Renault din Europa cît și în Asia.

Cu ajutorul «Car4rent» puteți obține inchiriere Renault Clio in Chisinau, la prețuri accesibile pentru orice șofer. Renault Clio – chirie avantajoasă.

Acum datorită «Car4rent», e posibil. Comandă acum Renault Clio de la «Car4rent».

Renault Clio Estate
Taguri::

reviews

lasati comentariu
Nu sunt comentarii pentru aceasta masina! Puteti lasa primul comentariu pe site