Menu element Menu element
Moldova, Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1 of. 210

[email protected]

Căutați pe site
filtru de cautare
anulare
filtru de cautare
sortare dupa pret
sortare dupa rating
Transmisie
Automat
Manual
Pasageri
4
5
8
12
16
14
7
Combustibil
Motorină
Benzină
Forţele
109
367
220
333
An
2017
2022
2018
2019
2023
Culoare
Negru
Albastru
Alb
Gri

Inchiriere crossover in Chisinau

Cautati servicii de inchiriere corossover in Chisinau / Moldova? Căutați un crossover calitativ de inchiriat? Trebuie să plecați de urgență într-o regiune nu prea accesibilă pentru mașini? Atunci sunteți unde trebuie. Cu ajutorul «Car4rent», fără probleme, puteți beneficia de inchiriere. Crossover de calitate, puternic și la un preț accesibil – acesta vă poate fi oferit cu ușurință de «Car4rent». Aveți la dispoziție servicii de inchiriere crossover in Chisinau la un preț ieftin și satisfăcător pentru orice șofer. În plus dacă comandați, beneficiați de livrare gratuită în aria Chișinăului la adresa indicată și în timp util. Pe site-ul nostru găsiți o varietate de Crossovere accesibile. Trebuie doar să alegeți varianta potrivită pentru dvs – iar aceasta, cu siguranță o veți găsi.

De ce «Car4rent»?

De altfel o întrebare destul de rezonabilă fiindcă există destui concurenți pe piață în acest domeniu. Totuși noi sîntem lideri în prestarea unor servicii rapide și în menținerea unui nivel înalt de profesionalism. Merită să alegeți «Car4rent» pentru inchiriere auto fiindcă:

  • Oferim cel mai accesibil suport online pentru a inchiria o mașini în Moldova.
  • Avem un Asortiment foarte larg de mașini pentru toate preferințele, necesitățile și după buget.
  • Livrăm gratuit mașinile în Chisinău.
  • Prețurile noastre sunt considerabil mai accesibile față de alte companii cu acest profil în Moldova
  • Angajații noștri își știu responsabilitățile și le respectă
  • Automobilele noastre sunt periodic controlate tehnic de specialiști pentru a se asigura permanent o condiție impecabilă a acestora.

Crossovere de la «Car4rent»

Crossoverele noastre sunt ținute permanent sub supraveghere fiindcă sunt cele mai predispuse unor drumuri defectuoase. De aici apare necesitatea de a le menține în stare perfectă pentru ca să corespundă cerințelor. «Car4rent» oferă în chirie următoarele crossover-uri:

  • Hyundai Tucson (anul 2016 de eliberare);
  • Toyota Rav4 (anul 2014 de lansare);
  • Honda CR-V (2013 an de lansare);
  • Hyundai Santa FE (anul 2015 de eliberare).

Dacă aveți anumite întrebări contactați managerii noștri. Aceștea vă vor oferi o consultare profesională orice problemă nu ați avea. Indiferent de masina selectata, orice crossover din compania noastra este in stare excelenta si cu un aspect impecabil. Pentru a comanda o mașină de închiriat, trebuie doar să ne contactați fie prin telefon fie printr-o aplicație pe site. Comandă un Crossover puternic pentru drumul care te așteaptă. Bucură-te de avantajele unei mașini de teren stabile și confortabile care nu te v-a lăsa la greu. Nu mai aștepta! Comandă acum la «Car4rent».