Menu element Menu element
Moldova, Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1 of. 210

[email protected]

Căutați pe site

Mașini în chirie Chisinau, Moldova – chirie auto pentru orice necesități

Căutați urgent mașini la procat in Chisinau ieftine și în același timp accesibile? Ați împrumutat mașina cuiva, s-a defectat sau pur și simplu doriți să faceți un test drive pentru a vă bucura de avantajele unei anumite mărci sau în general de plăcerea de conduce? Atunci ați ales adresa potrivită. Noi oferim mașini la procat. Ieftin. Accesibil. Calitativ. Toate acestea vă pot fi oferite de «Car4rent». Livrăm masini la procat in Chisinau cît și în alte regiuni din țară pentru șoferii pasionați la cele mai accesibile prețuri pe piață. Cu noi puteți alege dintr-o varietate largă de mașini la procat. Ieftin preț, profesionalism de nivel înalt, calitate superioară. În plus puteți beneficia de masini la procat in Chisinau cu livrare gratuită la adresa indicată și în timp util.
 

Mult timp serviciul de chirie, masini la procat, a fost inaccesibil pentru șoferi. Mai ales că în Moldova acesta era un domeniu relativ nou care a fost disponibil inițial, doar pentru persoanele cu un buget considerabil. Astăzi însă datorită «Car4rent» lucrurile nu rămîn la fel. Noi știm cît de necesar este să vă deplasați rapid dintr-un loc în altul și cît de important este să fiți stăpîn pe timpul dvs fără a apela la transoprtul public sau de ocazie. De aceea ne-am adaptat cerințelor și oferim masini la procat in Chisinau ieftine și accesibile pentru orice șofer. Deja a inchiria o mașină nu v-a mai fi o problemă pentru nici o persoană care are o chestiune urgentă de rezolvat în alt colț al țării sau oricare alt motiv. Cu noi, beneficiați de masini la procat: ieftin, calitativ, și în cele mai avantajoase condiții pentru arendare.

De ce să alegi «Car4rent»

  • Fiindcă suntem lideri pe piață în sfera închirierii auto.
  • Prelucrăm comenzile rapid.
  • Livrare gratuită în Chisinau.
  • Perfectarea rapidă a contractului de arendare și a altor formalități.
  • Consultare profesională de la experți în caz de necesitate.
  • Dacă aveți nevoie puteți beneficia și de accesorii specifice.
  • Asortiment larg de Automobile pentru orice preferință, necesitate și buget.

Nu mai aștepta, alege imediat din gama noastră largă de masini la procat și bucurăte de toate avantajele unor automobile în stare impecabilă. Cu siguranță veți găsi pe site o variantă care să vă convină atît fincanciar cît și după preferințe. Ne puteți contacta prin telefon sau puteți realiza o comanda pe site. Sună sau comandă acum la «Car4rent», o mașină în chirie. Accesibiltiatea, calitatea și condițiile excelente de arendare, vă sunt garantate.