Menu element Menu element
Moldova, Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1 of. 210

[email protected]

Căutați pe site

Chirie Volkswagen Jetta in Chisinau - alegerea profitabila

Volkswagen Jetta
40
EUR/zi
(0)
0 reviews
1 ~ 3 zi
40
4 ~ 7 zi
37
8 ~ 14 zi
35
15 ~ 21 zi
30
21 + zi
25
Preturile in EUR /zi
rezerva
Automat
Transmisie
5
Pasageri
Benzină
Combustibil
2019
An
Caracteristici suplimentare ok

Aveți nevoie urgent de o mașină pentru vacanță, afaceri sau o întâlnire specifică? Folosiți atunci serviciul de chirie auto «Car4rent». În acest scop puteți lua în chirie Volkswagen Jetta in Chisinau la un preț accesibil. Deci, vă ve-ți putea bucura atît de un preț accesibil cît și de un confort sporit. Caracteristicile excelente ale acestei mașini vă vor permite să ajungeți confortabil la locul dorit și totuși să păstrați o oarecare imagine. Specialiștii companiei inspectează zilnic mașinile noastre pentru a se asigura asupra eficienței acestora. De aceea de calitatea mașinilor noastre nu vă puteți îndoi. Chirie Volkswagen Jetta în «Car4rent» - alegerea profitabila si convenabila. Acest automobil oferă profitabilitate, putere și eleganță pentru orice șofer care decide să ia in chirie Volkswagen Jetta.  

«Car4rent» ofera:

  • Confort – comanda o puteți realiza online sau printr-un simplu telefon. Volkswagen jetta va fi livrat la adresa indicată și la timp.
  • Rapiditate – documentația pentru arendă este executată într-un timp maxim de scurt.
  • Accesibiltiate – prețul pentru inchirierea Volkswagen Jetta este competitiv pe piață și v-a satisface fiecare șofer interesat.

Luati in chirie un Volkswagen Jetta ieftin cu ajutorul «Car4rent» chiar acum. Pentru orice întrebări puteți suna. Vă vom răspunde concret si clar la orice întrebare. 

Volkswagen Jetta

galerie

Taguri::

reviews

lasati comentariu
Nu sunt comentarii pentru aceasta masina! Puteti lasa primul comentariu pe site