Menu element Menu element
Moldova, Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1 of. 210

[email protected]

Căutați pe site
filtru de cautare
anulare
filtru de cautare
sortare dupa pret
sortare dupa rating
Transmisie
Automat
Manual
Pasageri
4
5
8
12
16
14
7
Combustibil
Motorină
Benzină
Forţele
109
367
220
333
An
2017
2022
2018
2019
2023
Culoare
Negru
Albastru
Alb
Gri

Inchirieri auto LUX - Bussines Class – confort și calitate superioară

Pe site-ul nostru categoria Luxury-Bussines propune servicii de chirie auto de lux, Chisinau, cît și pe întreg teritoriul țării. Noi știm cît de important este aspectul și autoritatea tehnică / estetică a unei mașini. De aceea automobilele din classa Lux sunt destinate celor care prețuiesc confortul de nivel superior, brand-urile specifice de mașini și calitățile tehnice surprinzătoare a automobilelor alese. Chiar dacă pare o categorie ”elitistă”, compania «Car4rent» propune variante accesibile chiar și pentru șoferi economi. Servicii ieftine de inchirieri auto de lux - cu «Car4rent» e posibil. Astfel încît orice șofer pasionat v-a putea face un test-drive, sau se v-a putea bucura de avantajele incontestabile a automobilelor noastre – confort, putere, strălucire.

Unele dintre modele:

  • Mercedes GLS (2019 anul lansării);
  • Mercedes GLE Coupe (2017 anul lansării);
  • Volkswagen Passat (2017 anul lansării).

Oportunități oferite de Car4rent

Compania «Car4rent» vă oferă modele de mașini de elită la prețuri accesibile. Experții noștri au depus toate eforturile pentru a vă oferi următoarele oportunități:

  • comandați o închiriere a unei mașini de lux, apelând la telefon sau aplicând pe site;
  • chirie auto, lux in Chisinau - obțineți livrare gratuită în Chișinău, la adresa indicată și la timp;
  • profitați de prijin profesional și de consultarea unor experți;
  • tarife fixe și metode convenabile de plată.
  • mașini elegante în condiție impecabile

Mașinile din clasa lux sunt mașini VIP în Moldova iar compania «Car4rent» vă va permite să vă bucurați de confort, calitate și un nivel ridicat de profesionalism al echipei.

Pentru toți cei care apreciază viteza, luxul și confortul, închirierea de mașini de lux - «Car4rent» este cea mai bună și cea mai profitabilă ofertă din Moldova. Dacă aveți întrebări specifice, contactați managerii noștri. Aceștea vă vor răspunde la orice întrebare în acest sens. Închiriază chiar acum mașini auto de lux in Chisinau, Moldova. Beneficiezi de prețuri accesibile, consultare profesională și mașini de lux impecabile.