Menu element Menu element
Moldova, Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1 of. 200
Căutați pe site

Chirie skoda superb la un pret atractiv

Skoda Superb
65
EUR/zi
(0)
0 reviews
1 ~ 3 zi
50
4 ~ 7 zi
45
8 ~ 14 zi
40
15 ~ 21 zi
37
21 + zi
35
Preturile in EUR /zi
rezerva
Automat
Transmisie
5
Pasageri
Benzină
Combustibil
2018
An
220
Forţele
Caracteristici suplimentare ok

Cînd vine vorba de un lux de înaltă clasă, atunci propunem cu încredere Skoda Superb ultimul model al celebrului producător german. Fiind procurat de noi în 2018, a lua în chirie Skoda superb în Chisinau înseamnă a beneficia de toate avantajele unui confort și eficiență. Partea interesantă a acestui model nu e doar faptul că arată incredibil de elegant și satisface toate cerințele tehnice moderne și de confort. Compania Skoda păstrează tradiția.

Deci, Skoda superb e econom chiar dacă se prezintă a fi un automobil de lux care după concepția tuturor ar trebui să consume mult. Situația este exact invers. Știm cît de important este pentru dvs să beneficiați de un lux de înalt nivel astfel încît mașina să nu aibă nici măcar un defect. Astfel noi facem controale periodice pentru automobilele noastre iar specialiștii noștri au grijă să le mențină în stare impecabilă.

«Car4rent» vă garantează calitatea excelentă a acestui uimitor automobil. Iar astăzi puteți închiria Volkswagen Passat la un preț decent. Nu ezitați. Luați în chirie Skoda Superb în Chisinau la cel mai accesibil preț din Moldova. Noi găsim o abordare individuală pentru fiecare client, ținem cont de interesele și nevoile dvs. Completați formularul de cerere de pe site sau sunați. Faceți chiar acum o comandă la «Car4rent» fiindcă avem un stoc limitat pentru acest model.

 

Skoda Superb
Taguri::

reviews

lasati comentariu
Nu sunt comentarii pentru aceasta masina! Puteti lasa primul comentariu pe site