Menu element Menu element
Moldova, Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1 of. 210

[email protected]

Căutați pe site

Chirie Volkswagen Passat la un pret atractiv

Volkswagen Passat
70
EUR/zi
(2)
2 reviews
1 ~ 3 zi
70
4 ~ 7 zi
60
8 ~ 14 zi
50
15 ~ 21 zi
45
21 + zi
40
Preturile in EUR /zi
rezerva
Automat
Transmisie
5
Pasageri
Benzină
Combustibil
2017
An
5.5 (Extraurban); 9 (Urban); 8 (Mixt)
consumul de combustibil (l/ 100 km)
Caracteristici suplimentare ok

Cînd vine vorba de un lux de înaltă clasă, atunci propunem cu încredere Volkswagen Passat B8 ultimul model al celebrului producător german. Fiind procurat de noi în 2017, a lua în chirie Volkswagen Passat în Chisinau înseamnă a beneficia de toate avantajele unui confort și eficiență. Partea interesantă a acestui model nu e doar faptul că arată incredibil de elegant și satisface toate cerințele tehnice moderne și de confort. Compania Volkswagen păstrează tradiția.

Deci, Volkswagen Passat e econom chiar dacă se prezintă a fi un automobil de lux care după concepția tuturor ar trebui să consume mult. Situația este exact invers. Oare nu e uimitor? Știm cît de important este pentru dvs să beneficiați de un lux de înalt nivel astfel încît mașina să nu aibă nici măcar un defect. Astfel noi facem controale periodice pentru automobilele noastre iar specialiștii noștri au grijă să le mențină în stare impecabilă.

«Car4rent» vă garantează calitatea excelentă a acestui uimitor automobil. Iar astăzi puteți închiria Volkswagen Passat la un preț decent. Nu ezitați. Luați în chirie Volkswagen Passat în Chisinau la cel mai accesibil preț din Moldova. Noi găsim o abordare individuală pentru fiecare client, ținem cont de interesele și nevoile dvs. Completați formularul de cerere de pe site sau sunați. Faceți chiar acum o comandă la «Car4rent» fiindcă avem un stoc limitat pentru acest model.

 

Volkswagen Passat

galerie

Taguri::

reviews

lasati comentariu
Alex
25 Apr.. 2019
O mașină superbă, o experiență foarte plăcută! Baftă!!!
Алексей
22 Oct.. 2019
Очень понравился данный автомобиль, мощная, быстрая, движение плавное, комплектация супер. Спасибо.