Menu element Menu element
Moldova, Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1 of. 200
Căutați pe site
filtru de cautare
anulare
filtru de cautare
sortare dupa pret
sortare dupa rating
Transmisie
Automat
Manual
Pasageri
4
5
8
12
16
14
7
Combustibil
Motorină
Benzină
Odometru
10000
Forţele
367
220
265
333
An
2017
2016
2018
2019
2015
2012
Culoare
Negru
Albastru
Alb
Gri

Masini pentru Ceremonii, Moldova

Bun venit la «Car4rent»! Dacă căutați limuzine de inchiriat in Chisinau, Moldova pentru un eveniment sau dacă aveți nevoie de o mașină de prestigiu pentru o călătorie de afaceri atunci puteți să o găsiți cu ușurință la compania noastră. Limuzine de inchiriat, și servicii de inchiriere limuzine - pret accesibil, servicii rapide și toate avantajele unei astfel de mașini le puteți obține în Moldova cu ajutorul «Car4rent». Toate limuzinele și mașinile reprezentative sunt în stare excelentă, fiindcă specialiștii noștri zilnic urmăresc ca starea acestora să fie impecabilă din toate punctele de vedere. Acum, datorită «Car4rent», a inchiria limuzine in Moldova, a devenit mai ușor ca niciodată. Nu ezita. Comandă sau sună acum. Noi v-om livra automobilul la adresa indicată și la timp. Livrarea în aria Chișinăului este gratuită.

Chirie limuzine si masini de nunta în Moldova

Limuzinele sunt minunate și se potrivesc pentru diverse evenimente și sărbători, ceea ce le face luxoase și impecabile.

 • nunti;
 • întîlniri romantice;
 • aniversări;
 • baluri de absolvire;
 • evenimente corporative.

Compania «Car4rent» vă oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de limuzine de inchiriat din Chisinau. Noi oferim cele mai elegante limuzine in Moldova iar ele vă vor permite să obțineți satisfacție, încredere, confort și siguranță. Noi propunem cele mai avantajoase condiții pentru inchirieri limuzine. Pret accesibil conform oricărui tip de buget. Astfel veți putea să faceți impresii vii asupra rudelor, prietenilor și colegilor.

Avantajele limuzinelor de la «Car4rent»:

 • Satisfacție și încredere - o vacanță și un eveniment specific în care veți străluci;
 • Fiabilitate, siguranță și calitate - starea perfectă a fiecărei mașini;
 • Confort – nici nu puteți să vă îndoiți de salonul somptuos și alte facilități ale unei limuzine;
 • Operativitate – Perfectarea documentelor pentru închiriere v-a lua foarte puțin timp;
 • Beneficii - preț accesibil pentru o limuzină;
 • Livrare - în Chisinau livrarea unei limuzine este gratuită;

Deci, nu mai aștepta. Dacă încă cauți limuzine în Moldova atunci ar trebui să atragi atenția asupra asortimentului nostru pe site. Cu siguranță veți găsi o variantă care vă va convine din toate punctele de vedere. În plus obții un serviciu de consultare calitativ și beneficiezi de limuzine de inchiriat în stare impecabilă. Deci nu mai aștepta. Comandă acum o limuzina de închiriat de la «Car4rent» și bucurăte de avantajele unui automobil sclipitor care v-a oferi un farmec aparte oricărui eveniment.