Menu element Menu element
Moldova, Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1 of. 200
Căutați pe site
filtru de cautare
anulare
filtru de cautare
sortare dupa pret
sortare dupa rating
Transmisie
Automat
Manual
Pasageri
4
5
8
12
16
14
7
Combustibil
Motorină
Benzină
Odometru
10000
Forţele
367
220
265
333
An
2017
2016
2018
2019
2015
2012
Culoare
Negru
Albastru
Alb
Gri

Mașini în chirie, Moldova – Econom class

Căutați un serviciu calitativ pentru mașini în chirie în Moldova. Căutați mașini in chirie in Chisinau sau alt oraș din țară? Trebuie să plecați urgent și aveți nevoie de o mașină accesibilă? Atunci ați venit exact la adresă. Compania «Car4rent» oferă cele mai ieftine mașini in chirie din Moldova. Masini in chirie, în chisinau, ieftine și în stare impecabilă – asta oferă garantat «Car4rent». Asortimentul bogat, prețurile accesibile și serviciul calitativ vă vor economisi bani și timp prețios. Mașini in chirie in Chisinau – acum e mai ușor ca niciodată fiindcă noi suntem receptivi la nevoile clienților noștri. De aceea în categoria Econom class găsiți cele mai ieftine mașini în chirie indiferent ce necesitate aveți.

Masini in chirie in Moldova – alegerea economă de la compania «Car4rent»

Dacă alegeți serviciu de chirie-masini Chisinau de la «Car4rent» atunci alegeți astfel: siguranță, economie și confort. Noi oferim masini in chirie in Chisinau, ieftine, calitative și accesibile pentru orice șofer. Le aducem direct unde aveți nevoie și le puteți returna în orice punct accesibil pentru dvs. unde noi avem sedii. 

În aria orașului Chișinău, mașina comandată de dvs, va fi livrată gratuit, la timp și la adresa indicată. Puteți alege una din mașinile, corespunzătoare portofelului și dorințelor dvs. Și mai ales – ieftin. În categoria Econom Class, beneficiați de servicii chirie-masini in Chisinau accesibile. Avem disponibile următoarele modele:

  • Renault Clio Estate;
  • Volkswagen Golf;

Toate mașinile prezentate sunt în stare excelentă. Specialiștii noștri urmaresc in mod regulat caracteristicile funcționale, tehnice cît și ceea ce ține de aspect. De aceea atunci cînd alegeți

«Ver Trans Auto» nici nu trebuie să vă faceți griji de starea mașinii pe care o închiriați. Totul v-a funcționa perfect.

Despre activitatea echipei profesionale «Car4rent»

Specialiștii noștri au creat toate condițiile necesare pentru ca fiecare client să poată găsi o mașină de închiriat pentru nevoile și oportunitățile financiare. Noi știm necesitățile moldovenilor și știm pe ce anume se pune accent atunci cînd se aleg masini in chirie in Chisinau Managerii bine instruiți a companiei noastre sunt întotdeauna gata să vă ajute în alegerea unei mașini potrivite din toate punctele de vedere. Ei vor recomanda doar în baza preferințelor, nevoilor și posibilităților dvs financiare.