Menu element Menu element
Moldova, Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1 of. 210

[email protected]

Căutați pe site
filtru de cautare
anulare
filtru de cautare
sortare dupa pret
sortare dupa rating
Transmisie
Automat
Manual
Pasageri
4
5
8
12
16
14
7
Combustibil
Motorină
Benzină
Forţele
109
367
220
333
An
2017
2022
2018
2019
2023
Culoare
Negru
Albastru
Alb
Gri

«Car4rent» - arenda auto in Chisinau, Moldova

Sunteți interesat de servicii arenda auto in Moldova? Doriți să beneficiați de servicii arenda auto și de o mașină care să satisfacă atît necesitățile de confort cît și cele tehnice? Atunci sunteți la adresa potrivită. La compania «Car4rent» fără probleme, puteți arenda auto-mobile care să întrunească atît un nivel tehnic potrivit cît și să ofere confort și siguranță de înalt nivel. Arenda auto in Chisinau și pe întreg teritoriul țării este garantată de «Car4rent». În plus, în aria orașului Chișinău, beneficiați de livrare gratuită la adresa indicată și la timpul necesar. În cazul în care nu v-ați decis asupra unei anumite opțiuni, sunați managerii noștri. Aceștea vă vor oferi o consultație profesională în scopul de a alege o mașină care să satisfacă necesitățile, preferințele și care să respecte în același timp bugetul dvs. 

Arenda auto in Chisinau, Moldova. Standart class

Arenda auto chisinau – știm de ce aveți nevoie și acest serviciu niciodată nu a fost întratît de accesibil pînă acum pentru moldoveni. Acum însă cu ajutorul «Car4rent», oricine poate beneficia de servicii arenda auto in Moldova, fiindcă prețurile noastre sunt ieftine iar dacă se măresc acestea 100% coincid cu o calitate de înalt nivel.

Clasa Standart de mașini în compania noastră se definește prin calități tehnice mai avansate. De asemenea dacă alegeți o mașină din clasa Standart beneficiați de un confort sporit și de avantajele specifice mărcilor pe care le preferați. Mașinile noastre sunt în stare impecabilă și asupra lor se efectuează periodic un control strict, din toate punctele de vedere. Avem disponibile următoarele modele:

 • Skoda Octavia;
 • Hyundai Elatra;
 • Volkswagen Jetta;
 • Kia Ceed;
 • Volkswagen Golf;
 • Hyundai Accent;
 • Kia Rio.

Avantajele închirierii unei mașini de classa Standart:

 • Metode convenabile de plată și cote avantajoase stabilite;
 • O gamă largă de mașini în stare excelentă;
 • Specialiști responsabili care își respectă cu strictețe obligațiile;
 • Executarea și încheierea contractului în timp rapid;
 • Furnizarea de accesorii suplimentare după necesitate.

Categoria standart de vehicule este o alegere optimală iar noi am făcut tot posibilul încît să adaptăm calitatea acestor automobile la prețuri competente pe piață. Astfel încît orice șofer să poată beneficia de un confort înalt și de parametri tehnici satisfăcători atunci cînd se decide pentru o arenda auto in Chisinau, sau altă regiune din țară. Comandă acum la «Car4rent» sau contactează-ne prin telefon. Noi oferim un timp record pentru încheierea contractelor și un serviciu calitativ. Nu mai aștepta, arendeaza un automobil de la «Car4rent»!