Menu element Menu element
Moldova, Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1 of. 210

[email protected]

Căutați pe site

Chirie Toyota Camry la un pret atractiv

Toyota Camry
70
EUR/ora
(0)
0 reviews
1 ~ 3 ore
70
4 ~ 7 ore
65
8 ~ 14 ore
60
15 ~ 21 ore
55
21 + ore
50
Preturile in EUR /ora
Cu sofer
rezerva
Automat
Transmisie
5
Pasageri
2023
An
220
Forţele
6.5 (Extraurban); 9 (Urban); 8.0 (Mixt)
consumul de combustibil (l/ 100 km)
Caracteristici suplimentare ok

Cînd vine vorba de un lux de înaltă clasă, atunci propunem cu încredere Toyota Camry ultimul model al celebrului producător german. Fiind procurat de noi în 2023, a lua în chirie Toyota Camry în Chisinau înseamnă a beneficia de toate avantajele unui confort și eficiență. Partea interesantă a acestui model nu e doar faptul că arată incredibil de elegant și satisface toate cerințele tehnice moderne și de confort. Compania Toyota păstrează tradiția.

Deci, Toyota Camry e econom chiar dacă se prezintă a fi un automobil de lux care după concepția tuturor ar trebui să consume mult. Situația este exact invers. Știm cît de important este pentru dvs să beneficiați de un lux de înalt nivel astfel încît mașina să nu aibă nici măcar un defect. Astfel noi facem controale periodice pentru automobilele noastre iar specialiștii noștri au grijă să le mențină în stare impecabilă.

«Car4rent» vă garantează calitatea excelentă a acestui uimitor automobil. Iar astăzi puteți închiria Toyota Camry la un preț decent. Nu ezitați. Luați în chirie Toyota Camry în Chisinau la cel mai accesibil preț din Moldova. Noi găsim o abordare individuală pentru fiecare client, ținem cont de interesele și nevoile dvs. Completați formularul de cerere de pe site sau sunați. Faceți chiar acum o comandă la «Car4rent» fiindcă avem un stoc limitat pentru acest model.

 

Toyota Camry

galerie

Taguri::

reviews

lasati comentariu
Nu sunt comentarii pentru aceasta masina! Puteti lasa primul comentariu pe site